112

Hubungi Kita

Exray Technology Co., Ltd

alamat

No. 3, Jalan Chun Wan, Tuen Mun,

Wilayah Anyar, Hong Kong

Telpon

Sales: +86-755-25327990

Dhukungan: +86-18033433711

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu,Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita