indeks_6
MX-2
MX-3
indeks_8

Kenapa PilihExray

Exray Technology Co., Limited minangka pemasok komponen elektronik sirkuit Terpadu.Kita minangka salah sawijining distributor produk Komponen Elektronik sing paling cepet berkembang, layanan kanggo pangguna industri lan komersial komponen elektronik lan solusi komputasi perusahaan.

Exray karo produsen elektronik saka sak ndonya kanggo nawakake macem-macem produk lan kuat.Penawaran kalebu Semikonduktor Sirkuit Terpadu (IC), Modul IGBT / FET, Memori, Dioda, triode Transistor, Rectifier lan Komponen Elektronik liyane.Pilihan produk saka atusan manufaktur kelas donya dirancang kanggo menehi teknologi sing dibutuhake kanggo nggawe desain sampeyan.

hubungi kita

Produsen Featured

Exray dadi mitra saluran pasokan karo produsen elektronik asli liwat jaringan global sing nyedhiyakake Komponen Elektronik sing asli anyar.Kami merek IC distribusi profesional: VISHAY/IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, Microsemi, XILINX, Analog Devices, ALTERA, Texas Instruments, Lattice, Broadcom, Maxim, ATMEL, Linear, CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, ACTEL , INTERSIL, Avago, PMC lan liyane.Merk Modul IGBTs/FETs: SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC lan Liyane.

  • indeks_10
  • indeks_11
  • indeks_12
  • indeks_13
liyane