indéks_6
MX-2
MX-3
indéks_8

Naha PilihExray

Exray Technology Co., Limited mangrupikeun supplier komponén éléktronik sirkuit Terpadu anjeun.Kami mangrupikeun salah sahiji distributor produk komponén éléktronik anu paling gancang, jasa pikeun pangguna industri sareng komérsial komponén éléktronik sareng solusi komputasi perusahaan.

Exray sareng produsén éléktronika ti sakumna dunya pikeun nawiskeun rupa-rupa produk anu kuat sareng kuat.Panawaran kalebet Semikonduktor Sirkuit Terpadu (IC), Modul IGBT / FET, Memori, Dioda, Triode Transistor, Rectifier sareng Komponen Elektronik anu sanés.Pilihan produk kami ti ratusan pabrik kelas dunya dirarancang pikeun masihan anjeun téknologi anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel desain anjeun.

taros Kami

Produsén Diulas

Exray boga fungsi minangka mitra saluran suplai jeung pabrik éléktronika asli ngaliwatan jaringan global ngalayanan Komponén éléktronik anyar aslina.Kami merek IC distribusi profésional: VISHAY / IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, Microsemi, XILINX, Alat Analog, ALTERA, Texas Instruments, Kisi, Broadcom, Maxim, ATMEL, Linear, CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, ACTEL , INTERSIL, Avago, PMC sareng seueur deui.IGBTs / FETs Modul Merk: SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC tur leuwih.

  • indéks_10
  • indéks_11
  • indéks_12
  • indéks_13
Tambih deui