индекс_6
МХ-2
MX-3
индекс_8

Зошто да изберетеЕксреј

Exray Technology Co., Limited е вашиот добавувач на електронски компоненти за интегрирано коло.Ние сме еден од најбрзо растечките дистрибутери на производи, услуги за електронски компоненти за индустриски и комерцијални корисници на електронски компоненти и решенија за компјутерски претпријатија.

Пробајте со производителите на електроника од целиот свет за да понудите разновидна и моќна палета на производи.Понудата вклучува интегрирани кола (ICs) полупроводници, IGBT/FET модули, меморија, диода, транзисторска триода, исправувачи и други електронски компоненти.Нашиот избор на производи од стотици производители од светска класа е дизајниран да ви ја обезбеди потребната технологија за да го поттикне вашиот дизајн.

Контактирајте не

Истакнати производители

Exray служи како партнер на каналот за снабдување со производителите на оригинална електроника преку глобална мрежа која ги опслужува Electronic Components нов оригинал.Ние сме професионални дистрибутивни IC брендови: VISHAY/IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, Microsemi, XILINX, аналогни уреди, ALTERA, Texas Instruments, Lattice, Broadcom, Maxim, ATMEL, Linear, CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, A , ИНТЕРСИЛ, Аваго, ПМЦ и повеќе.IGBTs/FETs Модули Марки: SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC и повеќе.

  • индекс_10
  • индекс_11
  • индекс_12
  • индекс_13
повеќе