indeksi_6
MX-2
MX-3
indeksi_8

Pse ZgjidhniEkzaminimi

Exray Technology Co., Limited është furnizuesi juaj i komponentëve elektronikë të qarkut të integruar.Ne jemi një nga shpërndarësit me rritje më të shpejtë të produkteve, shërbimeve të komponentëve elektronikë për përdoruesit industrialë dhe komercialë të komponentëve elektronikë dhe zgjidhjeve kompjuterike të ndërmarrjeve.

Eksploroni me prodhuesit e elektronikës nga i gjithë bota për të ofruar një gamë të larmishme dhe të fuqishme produktesh.Oferta përfshin gjysmëpërçues të qarqeve të integruara (IC), module IGBT/FET, memorie, diodë, triodë tranzistor, ndreqës dhe komponentë të tjerë elektronikë.Zgjedhja jonë e produkteve nga qindra prodhues të klasit botëror është krijuar për t'ju siguruar teknologjinë që ju nevojitet për të nxitur dizajnin tuaj.

na kontaktoni

Prodhuesit e veçuar

Exray shërben si një partner i kanalit të furnizimit me prodhuesit origjinalë të elektronikës përmes një rrjeti global që shërben Electronic Components origjinale të reja.Ne jemi profesionistë të shpërndarjes së IC-ve të markës: VISHAY/IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, Microsemi, XILINX, Pajisje Analoge, ALTERA, Texas Instruments, Grilë, Broadcom, Maxim, ATMEL, Linear, CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, A , INTERSIL, Avago, PMC dhe më shumë.IGBTs/FETs Modulet Markat: SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC dhe më shumë.

  • indeksi_10
  • indeksi_11
  • indeksi_12
  • indeksi_13
më shumë